

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата е семейно наследство
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Става страхотен
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Има рискове
Вижте рисковете от употреба на перилен препарат, неподходящ за тъканите в пералнята ви машина
Непременно я опитайте
Вижте как да си я приготвите вкъщи
Рецептата е елементарна, а задължително трябва да присъства на трапезата